dinsdag 21 mei 2024

Promotor Mega MotorTreffen: één prachtige motorfamilie

Afgelopen Pinksterweekeinde organiseerden wij voor de tweede keer het Promotor Mega MotorTreffen. Zelf vonden we het een heel geslaagd feest. En afgaande op de reacties op social media, van bezoekers en exposanten vonden wij dat niet alleen.

Wat een machtig mooi gezicht is dat toch: honderden motoren die rustig voorbij rijden. De een rustig zoevend, de ander donker grommend of gierend hoog. Een streling voor de trommelvliezen, alsof je naar klassieke muziek luistert.

Wat beklijft is dat er zoveel ‘soorten’ motorrijders zijn. Jonge gasten op eigenbouw caféracers, oudere heren op keurige toermotoren, racers op gillende superbikes, brede kerels op imposante Harley’s en Indians. Hayabusa’s op dikke sloffen en ellenlange achterassen. Eeuwenoude occasions. En allemaal kwamen ze naar het Promotor Mega MotorTreffen om net als wij volop te genieten. Van elkaar vooral. De gemeenschapszin droop van het evenement.

Wat een prachtige familie is dat motorvolk toch. En zonder enige vorm van rottigheid. Volgend jaar op zaterdag 18 & zondag 19 mei. Wij hebben er nu al zin in. Jij ook?

Wat cijfers

  • Bezoekersaantal 9.500 (20 en 21 mei)
  • E-tickets 4.032
  • Bezoekers via de kassa 5.472
  • Totaal aantal proefritten 1.690
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

3 Reacties

  1. Ik was er de tweede dag en heb mij prima vermaakt. Misschien een idee om de hal ietwat ‘aan te kleden’ en een mogelijkheid om jas en/of helm veilig te kunnen bergen.

  2. Ben er niet geweest helaas, dit moet je niet op zo’n Pinksterweekend doen denk ik omdat veel motorrijders dan hun eigen ritjes al plannen elk jaar. jammer.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen