Promotor Mega MotorTreffen: één prachtige motorfamilie

Afgelopen Pinksterweekeinde organiseerden wij voor de tweede keer het Promotor Mega MotorTreffen. Zelf vonden we het een heel geslaagd feest. En afgaande op de reacties op social media, van bezoekers en exposanten vonden wij dat niet alleen.

Wat een machtig mooi gezicht is dat toch: honderden motoren die rustig voorbij rijden. De een rustig zoevend, de ander donker grommend of gierend hoog. Een streling voor de trommelvliezen, alsof je naar klassieke muziek luistert.

Wat beklijft is dat er zoveel ‘soorten’ motorrijders zijn. Jonge gasten op eigenbouw caféracers, oudere heren op keurige toermotoren, racers op gillende superbikes, brede kerels op imposante Harley’s en Indians. Hayabusa’s op dikke sloffen en ellenlange achterassen. Eeuwenoude occasions. En allemaal kwamen ze naar het Promotor Mega MotorTreffen om net als wij volop te genieten. Van elkaar vooral. De gemeenschapszin droop van het evenement.

Wat een prachtige familie is dat motorvolk toch. En zonder enige vorm van rottigheid. Volgend jaar op zaterdag 18 & zondag 19 mei. Wij hebben er nu al zin in. Jij ook?

Wat cijfers

  • Bezoekersaantal 9.500 (20 en 21 mei)
  • E-tickets 4.032
  • Bezoekers via de kassa 5.472
  • Totaal aantal proefritten 1.690
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.