MoHo presenteert: Zillertal!

Denk je bij Zillertal vooral aan apres-ski? Het is je vergeven, maar beloof ons wel dat je er ook eens op de motor heen gaat. Want de regio, die binnen Tirol valt, heeft de motorrijder net zoveel te bieden als de liefhebber van de lange latten.

En waar je in de winter vooral misselijk wordt van de apres-ski, word je dat in de zomer van de heerlijk geasfalteerde bochtenspaghetti die Zillertal klaar heeft liggen. Één meevaller; de uitzichten zijn de moeite waard om tal van rustpauzes in te lassen. Maar dat had je op bovenstaand plaatje al wel gezien…

Kijken waar je kunt slapen? Via deze link beland je direct op de MoHo Motorrad Hotels in het Zillertal: Klik!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.