13 C
Nederland
woensdag 25 mei 2022

Promotor presenteert motorreizen 2019 op Kawasaki News Show

Op 1 en 2 december geeft Kawasaki een News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. Je kunt er alle nieuwe Kawasaki’s zien én na afloop door het museum struinen. De toegang is op beide dagen gratis, op vertoon van je motorrijbewijs. Wel eerst aanmelden.

Tijdens de Kawasaki New Show presenteert Promotor Reizen het programma 2019.

Wat is Promotor Reizen?

Promotor publiceert maandelijks reisverslagen door de mooiste streken van Europa. Die reportages zijn de bron van de groepsreizen van Promotor Reizen. De reizen bestrijken dan ook een groot deel van Europa, van eenvoudig en kort tot uitdagend en lang. Er is dus voldoende keuze. Ga je voor gewoon lekker toeren of voor epische routes die je nooit meer vergeet. Vaste waarden: de gezelligheid van de groep en het tempo bepaal jezelf. Dat is Promotor Reizen.

Reserveren

Alle Promotor Reizen gaan deze week live op de website.

Het programma

Mei

1 t/m 5 mei:
5-daagse Spessart/Odenwald

De topper van 2018. Bochten rijden in een leeg landschap zoals dat in het Sauerland of de Harz niet meer kan.

25 april t/m 7 mei:
8 –daagse Voorjaarreis Andalusië*

Je eigen motor staat voor je klaar als je het vliegveld van Malaga verlaat. Al in mei toeren met temperaturen boven de 20 graden.

9 t/m 12 mei:
3-daagse Motorfeest in de Eifel

Hoewel we al weer druk aan het toeren zijn, is een feest op z’n tijd niet verkeerd. Groot hotel, ruime zaal, musik, tanz und getränk. En een heerlijke toertocht.

23 t/m 25 mei:
4-daagse North York Moors of Yorkshire Dales

Eind van de middag met de ferry naar Hull, ’s morgens vanaf 10 uur toeren in de Yorkshire Dales, overnachten in York. Volgende dag toerend door de North York Moors op weg naar de ferry. En de dag erop sta je weer in Europoort.

Juni

6 t/m 9 juni:
4-daagse Thuringen & Seelowe Höhe

Nieuwe routes en een nieuw hotel. In Thüringen kun je toptoeren én we hebben er wat historie aan toegevoegd.

16 t/m 23 juni:
8-daagse D-Day Engeland/Normandië

In juni 2019 is het 75 jaar geleden dat de bevrijding van West-Europa werd ingezet op de stranden van Normandië. Maar we beginnen de reis in Engeland, waar we stukjes D-Day oppakken, plus andere hoogtepunten. Halverwege steken we van Portsmouth over naar Cherbourg en rijden we in een paar dagen langs de stranden en andere D-Day hoogtepunten naar Calais. Dit is een unieke reis.

23 t/m 30 juni:
7-daagse Oostelijke Alpen

Jaren verkenden we vanuit Karinthië de hoogste alpenpassen. Nu zoeken we de mooiste weggetjes meer in oostelijke richting, waar het nog net iets ruiger is. En vooral rustiger.

14 juni t/m 2 juli:
12-daagse Zuidwest Noorwegen

De Zuidwest-Noorwegen reis is al jaren een topper, omdat je er als Scandinavië-kenner alles vindt wat Noord-Europa zo bijzonder maakt.

Juli

5 t/m 7 juli:
3-daagse MotorNL North York Moors

Heerlijk tussendoortje met een vriendelijke én opmaat voor de Grote Motorvakantie. Op en neer naar Hull en en passant nog een heerlijk lange toertocht van zo’n 350 km, al dan niet met een doorwading.

Augustus

23 t/m 26 augustus:
3-daagse Ardennen

De trip door de Ardennen zou je alleen al reserveren voor het hotel waar je overnacht.

30 augustus t/m 7 september:
7-daagse Franse Alpen & Balcony Roads

Vanuit twee hotels draai je naar de hoogste Alpenpassen (o.a. Bonette) én stuur je over de vreemdste weggetjes van Europa: de zogenaamde balcony roads van de Vercors.

September

3 t/m 11 september:
11-daagse Schotland en Orkneys

Het mooiste dat Schotland te bieden heeft, inclusief een unieke dagtoer over de Orkneys!

28 augustus t/m 11 september:
8-daagse Toscane*

Motorrijden en Italiaanse Renaissance, als dat geen verlichting geeft. De mooiste wegen, het heerlijkste eten en de fijnste wijnen. Culinaire hoogtepunten in meerdere opzichten.

13 t/m 21 september:
Over de hoogste cols van de Pyreneeën

De Tour de France heeft de routes al verkend. Met je motor over de beroemdste cols. Tijdens de reis wisselen we van hotel.

20 t/m 23 september:
Redactietoer Engeland

Vijf jaar verkenden we vanuit Hull drie nationale parken. Voor 2019 wijken we uit naar Newcastle, voor het Northhumbria National Park, Penine Mountains, Scottish Borders en de Muur van Hadrianus. Twee overnachtingen op de ferry, een in Engeland.

Oktober

29 september t/m 6 oktober:
7-daagse Dolomieten

Je hebt ijkpunten in een motorjaar. De najaarstoer in de Dolomieten is daar een van. We hebben nieuwe routes en overnachten in twee hotels.

1 t/m 17 oktober:
16-daagse Marokko

Voor motorrijders die op zoek zijn naar iets heel anders. Marokko biedt alles wat de nieuwsgierige motorrijder te wensen heeft. Inclusief motor op de vrachtwagen.

11 t/m 13 oktober:
3-daagse Laatste weekend Eifel

Een mooi motorjaar sluit je af met een knetterende toertocht. Daarvoor leent de Eifel zich als geen ander. Fijn rijden onder rijbereik.

November

8 t/m 15 november: 8-daagse Andalusië*

Nog geen genoeg van het motorjaar? In Zuid-Spanje verleng je het seizoen met een paar weken. Rijden onder subtropische omstandigheden. Inclusief motorshuttle.

Clubtochten 2019

Promotor Clubtochten zijn eendaagse tochten met een thema. Voor €52,- (ledenprijs) krijg je koffie met zoet, lunch en een diner. En natuurlijk het thema T-shirt.

  • 20 april: Primavera
  • 22 juni: LangsteDagTocht
  • 14 september: Schemerrit
  • 2 november: KouwePotenTocht

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen