20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Promotor Reizen in april

spessart

Promotor Reizen staat te trappelen om op pad te gaan. Drie mooie trips staan op stapel. Niet al te ver weg, maar precies genoeg om met swung het nieuwe seizoen te starten.

Primavera – 21 april

We vertrekken – na de koffie/thee en gebak – vanaf de Zaanse Schans met een oeroud thema in gedachten: Molens, klompen en Chinezen. De eerste clubtoer van het jaar is zo’n 250 km lang. Ergens halverwege laten we een lunch verzorgen en we eindigen met een diner in Kinderdijk. Er is nog voldoende plek.

<RESERVEER>

Wallonië met een Twist – 26 t/m 29 april

Wie Wallonië ‘doet’ zoekt het geluk vooral in de Ardennen. Wij ook, maar niet alleen. In de Borinage, zoals het industriegebied rond Charleroi heet, kun je je laven aan indstriële geschiedenis en mijnbouw. Is dat dan leuk toeren? Wis en waarachtig, anders waren we nooit aan begonnen.

<RESERVEER>

Spessart – 27 april t/m 1 mei

De Duitse Spessart, in de driehoek Frankfurt-Fulda-Würzburg – is wat ons betreft een regelrechte ontdekking. Afgelopen jaar waren we er voor het eerst, mar wat een streek. Stil, open, heuvelachtig. De Spessart heeft alles voor een par dagen heerlijk sturen. Voor de liefhebbers doen we er nog een scheutje Odenwald bij. Da’s ook al zo’n parel.

<RESERVEER>

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen