Pure&Crafted: Music, Motor & Lifestyle

Muziek; motoren, lifestyle en de beste foodtrucks! Dat zijn de hoofdingrediënten van het unieke festival Pure&Crafted op zaterdag 28 september op festivalterrein Taets Art and Event Park in Zaandam. Met o.a. Blaudzun, EUT, Indian Askin, SONS en Swedish Death Candy. Motorliefhebbers vergapen zich hier aan nieuwe (of juist vintage) modellen in The Wheels Area, en ontdekken hoogwaardige New Heritage motorkleding en -accessoires in de General Store. En ook de spectaculaire Wall of Death (stunts op de steile wand met vintage motoren) is een must-see op Pure&Crafted

Tickets á €25,- via http://www.pureandcrafted.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?