vrijdag 17 mei 2024

QJ Motor lanceert OAO Pro: elektrische sportmotor met versnellingen!

QJ Motor blijft innoveren en probeert nieuwe markten aan te boren. De Chinese fabrikant, die werkt aan een elektronische koppeling, heeft zojuist een kleine elektrische sportmotor – OAO Pro – onthuld, die het equivalent is van een 125cc-motorfiets.

De OAO Pro is het eerste elektrische model van QJ Motor. De motorfiets heeft een zeer sportieve uitstraling en dat is zeer ongewoon in deze categorie. De OAO Pro is de definitieve versie van het in 2021 gepresenteerde QJ700D-prototype.

QJ Motor SRK 600 RR: innovatieve bocht-ABS en BMW-geïnspireerde kleuren

De OAO Pro heeft een actieradius van 170 km met een maximale snelheid van 105 km/u. De motor is natuurlijk niet bijzonder krachtig, met een piekvermogen van 14 pk. Bijzonder is natuurlijk de vierversnellingsbak, net als een conventionele motorfiets. De keuze hiervan is mogelijk ingegeven door de Kymco-concepten.

De QJ Motor OAO Pro heeft een regeneratief remsysteem voor het terugwinnen van energie tijdens het remmen. Het totaalgewicht bedraagt slechts 164 kg. Een digitaal dashboard, LED-verlichting en een USB-aansluiting maken ook deel uit van de uitrusting van de OAO Pro, die vanaf €3.770 wordt verkocht in China.

Het is op dit moment nog niet bekend of er plannen zijn om deze naar Europa te importeren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen