RAD en Falco: Klaar voor de zomer.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op de motorfiets is het dragen van aangepaste veiligheidskledij een absolute noodzaak, maar naarmate het kwik stijgt daalt vaak ook het draagcomfort. Zware motorlaarzen bijvoorbeeld, worden tijdens de warme zomermaanden vaak letterlijk een blok aan het been. De Italiaanse fabrikant Gianni Falco die uitsluitend motorfietsschoeisel produceert en bovendien heel wat ervaring heeft met warme zomers, speelt hierop in met de ‘Urban Line’. De laatste telg binnen dit gezelschap is de ‘Shiro’, een lichte, comfortabele en trendy motorschoen die daarnaast ook nog eens de nodige bescherming garandeert. Zo is de Shiro onder andere uitgerust met de innovatieve D3O protectoren aan de enkels en het scheenbeen. D3O is een polymeer dat soepel en zacht aanvoelt en daarmee dus heel comfortabel zit, maar dat bliksemsnel uithardt bij een impact. Aan de buitenkant oogt de Shiro zeer stijlvol dankzij het gebruik van waterafstotend bruin leder en canvas inzetstukken. Het geheel werd afgewerkt met een ademend en waterdicht High-Tex® membraan waardoor ook tijdens een zomerse regenbui de voeten aangenaam droog zullen blijven. Verder biedt de gebruiksvriendelijke dubbele sluiting met rits en veters een goed instapcomfort terwijl de anti-slip zool voor voldoende grip zorgt, zelfs naast de motorfiets. Ook daar voelt de Shiro zich immers bijzonder goed thuis.

Kortom, de Shiro combineert draagcomfort en bescherming en valt daarbij ook nog eens in de smaak dankzij de opmerkelijke Italiaanse styling. Ideaal voor tijdens de zomermaanden.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?