MOTORCAMPING HET DIJKJE ORGANISEERT VEGETARISCHE BARBECUE

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Elk jaar komen er op die dag zo’n 30 tot 40 mensen genieten van het mooie weer, de gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten. Hoewel je het misschien niet zou verwachten zijn de echte vegetariërs meestal in de minderheid. Veel ‘vleeseters’ blijkt het prima te bevallen want de meesten zien we regelmatig terug op de vegetarische barbeque.

Kom ook genieten van diverse vegetarische vleesvervangende producten en andere lekkernijen zoals gepofte aardappelen, gevulde paprika, gebakken groente en fruit, stokbrood, salade, sla en diverse sauzen. Voor 19 Euro kun je heerlijk eten, met na afloop een lekker kopje koffie. Overnachten (en ontbijten) is uiteraard mogelijk. Graag van tevoren opgeven zodat we voldoende spullen kunnen inkopen.

Voor meer informatie: www.dijkje.nl
Aanmelden voor de barbeque: tel 0344-694931 / 06-20282613, e-mail info@dijkje.nl)

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?