dinsdag 28 maart 2023

Rally Stage op MOTORbeurs

Altijd al eens gedroomd om de legendarische Dakar Rally te rijden, maar denk je dat het moeilijk zal zijn om die droom ooit uit te laten komen? Kan heel goed kloppen, maar je kunt ook andere rally's rijden die laagdrempeliger zijn en minstens net zo spectaculair. Op het Rally Stage in hal 10 krijg je informatie van verschillende rallyorganisatoren en kan je interviews bijwonen met rallyrijders.

Op het Rally Stage vind je onder andere Rallymaniacs die de Transanatolia Rally organiseert, een spectaculaire rally in het prachtige Turkije, maar ook interessante reizen voor de minder ervaren off-road rijder, zoals de Dakar Adventure Challenge of de Marokko reizen van BERRT. En als je dan toch inspiratie aan het opdoen bent, loop dan ook even langs de stand van ex-Dakar rijder Arjan Brouwer in hal 7 (A010).

Op zondag 26 februari, morgen dus, kun je ook een aantal prominente Dakarhelden ontmoeten als Frans Verhoeven en Henk Knuiman. Maar ook Ronald ter Beek en Marco van Geel, die zich voor het eerst aan dit avontuur gewaagd hebben, zullen hun verhaal doen. Vanaf 14.00 uur staan ze voor je op het podium van het Rally Stage in hal 10.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image