Rally Stage op MOTORbeurs

Altijd al eens gedroomd om de legendarische Dakar Rally te rijden, maar denk je dat het moeilijk zal zijn om die droom ooit uit te laten komen? Kan heel goed kloppen, maar je kunt ook andere rally's rijden die laagdrempeliger zijn en minstens net zo spectaculair. Op het Rally Stage in hal 10 krijg je informatie van verschillende rallyorganisatoren en kan je interviews bijwonen met rallyrijders.

Op het Rally Stage vind je onder andere Rallymaniacs die de Transanatolia Rally organiseert, een spectaculaire rally in het prachtige Turkije, maar ook interessante reizen voor de minder ervaren off-road rijder, zoals de Dakar Adventure Challenge of de Marokko reizen van BERRT. En als je dan toch inspiratie aan het opdoen bent, loop dan ook even langs de stand van ex-Dakar rijder Arjan Brouwer in hal 7 (A010).

Op zondag 26 februari, morgen dus, kun je ook een aantal prominente Dakarhelden ontmoeten als Frans Verhoeven en Henk Knuiman. Maar ook Ronald ter Beek en Marco van Geel, die zich voor het eerst aan dit avontuur gewaagd hebben, zullen hun verhaal doen. Vanaf 14.00 uur staan ze voor je op het podium van het Rally Stage in hal 10.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?