vrijdag 23 februari 2024

Recordaantal bezoekers Kawasaki News Show

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Afgelopen weekend organiseerde Kawasaki de tweede editie van haar eigen News Show in het Nationaal Militair Museum. Ook dit jaar was de belangstelling voor de nieuwste Kawasaki modellen ongekend groot, want duizenden motorrijders wisten hun weg naar Soest te vinden!

De unieke setting van het Nationaal Militair Museum en de gratis toegang voor mensen met een motorrijbewijs bleken ook dit jaar weer een gouden combinatie. Dankzij de ruime opzet van het museum konden Kawasaki fans uitgebreid kennis maken met alle 2019 modellen en kleuren, zoals de compleet nieuwe Versys 1000 Adventure Tourer, de sensationele nieuwe Supercharged modellen en de ongekend populaire Z-range. Daarnaast konden liefhebbers zich vergapen aan een schitterend Kawasaki mini-museum of op de foto met een van de vele Kawasaki coureurs, waaronder World Superbike coureur Leon Haslam!

Henk Salomons, General Manager Kawasaki Benelux:
“In Nederland hebben we in tegenstelling tot andere landen geen Motorshow met de focus op nieuwe modellen in het najaar. We zoeken continue naar nieuwe wegen om met de consument in contact te treden. We doen het niet alleen geweldig goed op het gebied van verkopen en in de motorsport, maar het is ook geweldig om te zien dat ons merk zo ongelooflijk veel belangstelling krijgt. Dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar! Op de EICMA Show in Milaan was Kawasaki de absolute smaakmaker met het meeste 2019 nieuws. We zijn er van overtuigd dat komend seizoen wederom een doorslaand succes voor Team Green zal worden!”

Kijk voor meer informatie over de 2019 Kawasaki modellen op www.kawasaki.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen