Reeves komt met een Reeves

Acteur Keanu Reeves is alweer een paar jaar bezig om zijn droom te verwezenlijken: het bouwen van een custom. De KR GT-1 s de afgelopen jaren van digitaal 3D-model uitgegroeid tot een rijdend exemplaar waar maandenlang finetuning op is uitgevoerd. De motor van Arch Motorcycle Company wordt gebouwd door Gard Hollinger, die samen met Reeves ook eigenaar is van het motormerk. Hollinger is tevens de man achter LA County Choprods en heeft dus vaker met dit bijltje gehakt.

De eerste GT-1, met een dik gepeperd S&S-blok en veerwerk van Öhlins, moet begin 2013 klaar zijn om zodoende verkocht te kunnen worden aan waarschijnlijk een hele rijke klant. De motor is gebaseerd op een Harley-Davidson Dyna Wide Glide uit 2005, een model waar Keanu Reeves een tijdlang op rond heeft gereden.

Meer informatie over het project van Reeves en Hollinger is te vinden op www.archmotorcycle.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.