vrijdag 29 maart 2024

Speciale scooterdagen Van der Kuinder

De scooters zijn aan een serieuze opmars bezig. Geen nieuws, helemaal niet zelfs. Maar dat ze een eigen dag, of beter gezegd twee dagen krijgen, is dan wel weer nieuw. Vrijdag 21 en zaterdag 22 december staat Van de Kuinder namelijk in het teken van de Yamaha-scooterspecials. Natuurlijk zijn de TMAX-creaties van Roland Sands, Ludovic Lazareth en Marcus Walz te zien in Hilversum.

Maar het gaat nog veel verder. Ook de Van de Kuinder Specials, de 50Th Anniversary TMAX in Heritage Bleu, de Cal Crutchlow Tech3 Replica TMAX en de X-MAX 250 Sport maken hun opwachting. Das een hoop scooter inderdaad. Maar toch is het niet genoeg want vrijdag 21 december vindt de onthulling plaats van de nieuwste 2013 Van de Kuinder Special. Komt dat zien.

Meer informatie: www.vandekuinder.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen