Speciale scooterdagen Van der Kuinder

De scooters zijn aan een serieuze opmars bezig. Geen nieuws, helemaal niet zelfs. Maar dat ze een eigen dag, of beter gezegd twee dagen krijgen, is dan wel weer nieuw. Vrijdag 21 en zaterdag 22 december staat Van de Kuinder namelijk in het teken van de Yamaha-scooterspecials. Natuurlijk zijn de TMAX-creaties van Roland Sands, Ludovic Lazareth en Marcus Walz te zien in Hilversum.

Maar het gaat nog veel verder. Ook de Van de Kuinder Specials, de 50Th Anniversary TMAX in Heritage Bleu, de Cal Crutchlow Tech3 Replica TMAX en de X-MAX 250 Sport maken hun opwachting. Das een hoop scooter inderdaad. Maar toch is het niet genoeg want vrijdag 21 december vindt de onthulling plaats van de nieuwste 2013 Van de Kuinder Special. Komt dat zien.

Meer informatie: www.vandekuinder.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?