Remus voor scooters

In navolging van motoren heeft Remus nu ook een uitlaat voor scooters, genaamd de Okami. Deze uitlaat kenmerkt zich natuurlijk door een prima sound. Uiteraard blijft het geluidsniveau, dankzij de verwijderbare dB-killer, netjes binnen de EEC normen.

De Okami is per direct leverbaar voor onder andere Vespa GTS, Honda Silverwing, Suzuki Burgman en Yamaha T-Max series. De prijs is vanaf 391 euro. Kijk voor meer info op www.hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.