maandag 20 mei 2024

Rent A Ride in FUEL FOR LIFE: All-in motorbeleving

Een bruisende toevoeging aan BMW’s FUEL FOR LIFE platform: Rent A Ride, het motorverhuurplatform, is naast motortochten, trainingen en evenementen nu ook online beschikbaar.

Wereldwijde motorervaringen nu één muisklik verwijderd

Onder het motto “Momenten die herinneringen worden zijn FUEL FOR LIFE”, biedt FUEL FOR LIFE nu een one-stop shop voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar motorervaringen over de hele wereld.

Rent A Ride is nu geïntegreerd in FUEL FOR LIFE, en biedt klanten wereldwijd toegang tot een uitgebreid scala aan diensten. Met een nieuw uiterlijk en een indrukwekkend breed aanbod, hebben klanten nu keuze uit bijna 2.000 BMW huurmotoren, in topconditie, beschikbaar bij 315 BMW Motorrad partners in 26 landen.

Meer dan alleen een verhuurplatform

Rent A Ride is meer dan alleen een plek om je droommotor te huren voor een weekend of vakantie. Het biedt ook de mogelijkheid om motoren uitgebreid te testen voor een langere periode voordat je een aankoopbeslissing maakt.

Een wereld van motorervaringen onder één dak

“FUEL FOR LIFE biedt motorfans een allesomvattend aanbod van ervaringen onder één dak: motorverhuur, reizen, training, evenementen en routes op enkele van de meest spectaculaire plekken ter wereld,” zegt Stephan Reiff, hoofd van BMW Motorrad Customer, Brand and Sales.

Motorverhuur, motoruitrusting en accessoires in enkele klikken

Klanten kunnen de BMW-motor van hun keuze vinden in slechts een paar klikken. Daarnaast kunnen passende uitrusting en accessoires zoals koffers of een navigatieapparaat tegelijkertijd met de motor worden gehuurd.

Grote kansen in de toeristische sector

Rent A Ride biedt ook geweldige mogelijkheden in de toeristische sector: motorliefhebbende vakantiegangers kunnen eenvoudig ter plaatse een motor boeken tijdens hun verblijf. Wil je een bergpas oversteken op een BMW R 1250 GS of je vakantiebestemming verkennen in relaxte stijl met een BMW CE 04 e-scooter? Alles is mogelijk.

Ontdek verre landen per motor of probeer ’s werelds meest spectaculaire circuits

FUEL FOR LIFE biedt motorfans over de hele wereld de kans om onvergetelijke momenten te beleven. Motorliefhebbers kunnen momenteel kiezen uit ongeveer 50 unieke reis-, trainings- en evenementervaringen.

Avontuurlijke routes beschikbaar en alles is perfect georganiseerd

Voor degenen die liever op eigen houtje op pad gaan, biedt FUEL FOR LIFE gratis routetips. Routes zijn individueel afgestemd op regionale hoogtepunten en bevatten bezienswaardigheden, accommodatietips en uitstekende plaatsen om onderweg te eten. Klanten kunnen eenvoudig de relevante GPX-bestanden downloaden. Voor elke een- en meerdaagse tour wordt een vaardigheidsniveau getoond.

Voor meer informatie: https://www.fuelforlife.bmw-motorrad.com/en/home.html

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. Wel raar. Als je alleen Fuel for live in typt, krijg je geuren van Diesel. Niet een echt originele pakkende naam lijkt mij dan

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen