Republic Moto Rotterdam

Republic Moto is de nieuwe hot-spot voor iedereen met een passie voor motoren en alles wat zich daar omheen afspeelt. In het voormalige ABN-AMRO kantoor aan de Goudsesingel 340 te Rotterdam is niet alleen een restaurant gevestigd, maar ook een bijzondere winkel.

Het full service restaurant serveert ontbijt, lunch, diner en heeft een uitgebreide dranken en borrelkaart en biedt ruim 70 zitplaatsen. Ook kan er gegeten en gedronken worden aan de imposante 10 meter lange bar of aan de kolossale leestafel. Het verwarmde gevel terras biedt ruim 20 zitplaatsen en in de zomer is er een additioneel terras dat plek biedt aan ruim 80 bezoekers. Motorsportliefhebbers komen bijzonder aan hun trekken doordat iedere MotoGP kwalificatie en race live worden uitgezonden op de grote video-wall, waar overigens ook films worden vertoond. De boekenkast en leestafel zijn rijkelijk gevuld met bijzondere magazines en boeken. 

Maar er is meer dan bovengemiddeld goed eten en drinken. In de store vind je alles op het gebied van kleding en accessoires voor motorrijders, waarbij er ook een aantal exclusieve en bijzondere merken vertegenwoordigd zijn. Bij Republic Moto gaan ze enkel voor ‘the best of the best’ op het gebied van sport, adventure en vintage en tussen al dat moois kun je je vergapen aan exclusieve en bijzondere motorfietsen. Vanaf begin januari 2017 geopend. De website en webshop zullen vanaf januari operationeel zijn maar alle nieuwtjes zijn nu al te volgen via hun Facebook pagina

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?