Suzuki Motoren presenteert volledige line-up 2017

Suzuki Motoren onthult met de opnieuw ontworpen motorscooter Burgman 400A en de nieuwe V-Strom 250A, GSX250RA, GSX-S125A zijn volledige gamma voor 2017. De motoren in de steeds populairder wordende lichtere klasse en de motorscooter schitterden op de EICMA motorshow in Milaan. Al eerder trok Suzuki het doek van de nieuwe V-Strom 650(XT)A, V-Strom 1000(XT)A, GSX-S750A, GSX-R1000RA en GSX-R125A.

Suzuki Burgman 400A

De 2017 Burgman 400A heeft een volledig nieuw design dat zowel sportief als stijlvol is. Zo heeft deze Burgman volledige LED-verlichting met geïntegreerde dagrijverlichting in de koplamp. Door de slanke en compacte bouw is deze lichter dan z’n voorganger en zorg voor nog betere rijeigenschappen en wendbaarheid.

Lees meer

Suzuki V-Strom 250A

De nieuwe 2017 V-Strom 250A heeft alle kenmerken van de populaire V-Strom familie. Deze nieuwe Sport Adventure Tourer combineert een lichte handling met krachtige prestaties en maximaal comfort en gemak voor dagelijks gebruik.

Lees meer

Suzuki GSX250RA

De nieuwe 2017 GSX250RA combineert de sportieve GSX-R styling met de comfortabele zithouding en het gemak van een lichte naked bike. Het parallel-twin motorblok dat voldoet aan de Euro-4 normering levert een hoog koppel, een toonaangevend laag verbruik en een actieradius van bijna 500 kilometer.

Lees meer

Suzuki GSX-S125A

De nieuwe GSX-S125A is geïnspireerd op de GSX-S750A en GSX-S1000A en deelt het frame en het motorblok met de nieuwe GSX-R125A. Dit levert een unieke combinatie van een lichtgewicht naked bike met de beste acceleratie in z’n klasse.

Lees meer

De prijzen van de nieuwe motorfietsen maakt Suzuki later bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?