Retro op de crosser

Destijds droegen grote namen uit de motocrosswereld JT-kleding,  zoals Broc Glover, Danny LaPorte, Ron LeChien, Jacky Vimond en Sebastien Tortelli. Een aantal van deze mannen is nu ook betrokken bij de ontwikkeling, het testen en de promotie van de nieuwe collectie.

 


 

De retro vormen en kleurstellingen van de herkenbare JT Racing designs zie je in de nieuwe collectie terug waarbij uiteraard moderne technieken worden gebruikt.

JT Racing USA werd eind jaren 60 door John en Rita Gregory geïntroduceerd. In 2011 komt het merk terug in de sport met een fraaie nieuwe lijn shirts, broeken, handschoenen, helmen en een eigentijdse vintage casual lijn. De retro vormen en kleurstellingen zwaaien de scepter, maar er zijn natuurlijk wel moderne technieken gebruikt bij de fabricage.

Op www.elkaysports.nl kun je alvast iets van de collectie proeven. Bovendien kun je daar de dealers vinden van JT Racing USA.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.