vrijdag 19 april 2024

Retro op de crosser

Destijds droegen grote namen uit de motocrosswereld JT-kleding,  zoals Broc Glover, Danny LaPorte, Ron LeChien, Jacky Vimond en Sebastien Tortelli. Een aantal van deze mannen is nu ook betrokken bij de ontwikkeling, het testen en de promotie van de nieuwe collectie.

 


 

De retro vormen en kleurstellingen van de herkenbare JT Racing designs zie je in de nieuwe collectie terug waarbij uiteraard moderne technieken worden gebruikt.

JT Racing USA werd eind jaren 60 door John en Rita Gregory geïntroduceerd. In 2011 komt het merk terug in de sport met een fraaie nieuwe lijn shirts, broeken, handschoenen, helmen en een eigentijdse vintage casual lijn. De retro vormen en kleurstellingen zwaaien de scepter, maar er zijn natuurlijk wel moderne technieken gebruikt bij de fabricage.

Op www.elkaysports.nl kun je alvast iets van de collectie proeven. Bovendien kun je daar de dealers vinden van JT Racing USA.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen