dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Retro op de crosser

Destijds droegen grote namen uit de motocrosswereld JT-kleding,  zoals Broc Glover, Danny LaPorte, Ron LeChien, Jacky Vimond en Sebastien Tortelli. Een aantal van deze mannen is nu ook betrokken bij de ontwikkeling, het testen en de promotie van de nieuwe collectie.

 


 

De retro vormen en kleurstellingen van de herkenbare JT Racing designs zie je in de nieuwe collectie terug waarbij uiteraard moderne technieken worden gebruikt.

JT Racing USA werd eind jaren 60 door John en Rita Gregory geïntroduceerd. In 2011 komt het merk terug in de sport met een fraaie nieuwe lijn shirts, broeken, handschoenen, helmen en een eigentijdse vintage casual lijn. De retro vormen en kleurstellingen zwaaien de scepter, maar er zijn natuurlijk wel moderne technieken gebruikt bij de fabricage.

Op www.elkaysports.nl kun je alvast iets van de collectie proeven. Bovendien kun je daar de dealers vinden van JT Racing USA.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelDaling motorverkoop
Volgend artikelVoor een dag coureur

Gerelateerde artikelen