Ride-On Motortours in 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Zondag 17 september 2017 vindt de volgende informatiebijeenkomst plaats i nhet Ride-on! Travel Center. Het programma voor deze dag:

13:00 uur: Lofoten / Noordkaap / Moermansk / St. Petersburg reis
15:30 uur: Turkije / Iran Reis

Graag je komst melden via info@ride-onmotortours.com, dan hebben we genoeg stoelen, materiaal en koffie.

Ontdek Perzie, Turkije en Iran – 12 maart t/m 21 april 2018 > Lees meer hier
Perzië is een bakermat van de beschaving  waar ooit de eerste koninkrijken ontstonden. Reis mee naar Istanbul en rij daarna door het binnenland verder naar het prachtige Cappadocie en langs het Ishak Pasha paleis en Mount Ararat nabij Dogubayazit naar Iran. 

Hier zal je versteld staan van de schoonheid en rijkdom van plaatsen als Esfahan, Yazd en Shiraz. En zeker net zo bijzonder is het om Persepolis en de graftombes bij Naqsh-e-Rustam te bezoeken. Het zijn allemaal legendarische plekken en gebieden, die ooit tot Mesopothamie en Babylonie behoorden.

Lofoten, Noordkaap, Moermansk en Sint Petersburg – 22 Juni t/m 16 Juli 2018
Een keizersrit met vele natuurlijke en culturele hoogtepunten, langs fjorden, toendra’s, door prachtige landschappen naar de Noordkaap en daar vandaan via het rauwe Moermansk en het pittoreske Kizhi Pogost (Unesco) naar een van de mooiste steden van Europa, St. Petersburg. 

Met als toegift bezoeken aan enkele rijke Hanzesteden in de Baltische Landen zoals Tallinn, Riga en Kaunas en maken een heerlijke rit door Noord Polen. > Lees meer hier

Van ALASKA naar VUURLAND… We zijn onderweg:
Ride-on MotorTours is onderweg van Alaska naar Vuurland, 30.000 km door de meest uiteenlopende soorten landschappen, door heel veel natuur in alle klimaatzones. En van Panama naar Colombia gaan ze met de motoren op een zeilboot…

Dafne is haar blog begonnen op http://ride-onmotortours2017.blogspot.com/

Maar op Facebook zijn we ook te volgen: https://www.facebook.com/rideonmt/

Kijk voor details op onze website: http://www.ride-onmotortours.com/index.html

Data onder voorbehoud

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?