Ride-On vult gratis banden van deelnemers KouwePotenTocht

Bij de start van de KouwePotenTocht, op zaterdag 30 oktober 2021, vult Ride-On geheel gratis de banden van de motoren van de deelnemers*. Ride-On is een innovatieve bandensealant en balanceergel in één formule. Het beschermt preventief tegen lekke banden, balanceert en houdt de bandenspanning op peil.

Ride-On bandenafdichtingsmiddel maakt banden beter en biedt verschillende oplossingen in één: 

 Anti-lek werking
 Banden behouden langer de juiste spanning
 Balanceert banden op hydrodynamische wijze
 Verbetert de rolweerstand en vermindert trillingen en lawaai
✓ Koelt banden
 Banden slijten gemiddeld 25% minder

Lees hier meer over de KouwePotenTocht 2021.

* Kom gratis testen. Zolang de voorraad strekt.

Wat is Ride-on?

Ride-On is een unieke bandensealant en balanceergel in één formule. De hightech gel vormt een vloeibare coating die zich hecht aan het loopvlak, aan de binnenzijde van de band. Ride-On sealt banden, houdt banden op spanning, voorkomt lekke banden en balanceert. Zo profiteert u van meer veiligheid, minder ongemak, een besparing in brandstofkosten en langere levensduur van banden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?