maandag 24 juni 2024

Ride-On vult gratis banden van deelnemers KouwePotenTocht

Bij de start van de KouwePotenTocht, op zaterdag 30 oktober 2021, vult Ride-On geheel gratis de banden van de motoren van de deelnemers*. Ride-On is een innovatieve bandensealant en balanceergel in één formule. Het beschermt preventief tegen lekke banden, balanceert en houdt de bandenspanning op peil.

Ride-On bandenafdichtingsmiddel maakt banden beter en biedt verschillende oplossingen in één: 

 Anti-lek werking
 Banden behouden langer de juiste spanning
 Balanceert banden op hydrodynamische wijze
 Verbetert de rolweerstand en vermindert trillingen en lawaai
✓ Koelt banden
 Banden slijten gemiddeld 25% minder

Lees hier meer over de KouwePotenTocht 2021.

* Kom gratis testen. Zolang de voorraad strekt.

Wat is Ride-on?

Ride-On is een unieke bandensealant en balanceergel in één formule. De hightech gel vormt een vloeibare coating die zich hecht aan het loopvlak, aan de binnenzijde van de band. Ride-On sealt banden, houdt banden op spanning, voorkomt lekke banden en balanceert. Zo profiteert u van meer veiligheid, minder ongemak, een besparing in brandstofkosten en langere levensduur van banden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen