zondag 19 mei 2024

RIDERS Festival; bomvol entertainment dankzij de RST SHOWARENA

Heb jij 1 en 2 juni al in je agenda geblokkeerd? Dan gaan we los in Autotron Rosmalen met RIDERS Festival! We gaan testrijden op onze droommotoren bij de Test Rides. Maar ook genieten van de vetste tribute bands op de Main Stage. Even een moment rust van alles? Dat vind je in de Lounge hoek waar je kunt relaxen met een hapje en een drankje. RIDERS Festival staat garant voor heel veel entertainment. Daar horen natuurlijk ook toffe shows bij.

Naast het vliegwerk van FMX4EVER, staat onze trouwe partner RST opnieuw voor je klaar om je te vermaken met waanzinnige shows.

In de RST SHOWARENA halen de stunt- en showrijders alles uit de kast om jou een fantastische dag te bezorgen. RST – het bekende motorkledingmerk – neemt getalenteerde motorrijders mee die gespecialiseerd zijn in behendigheid met de motor, en daar fenomenale stunts en shows mee laten zien.

TRIBUTE BANDS LINE-UP BEKEND VOOR RIDERS FESTIVAL 2024

Wil je zelf onderdeel zijn van de show? Doe dan mee met een Adventure Training van Mike on the Bike! Ga zelf in de spotlight staan en leer de fijne kneepjes van het vak van Mike. Hij staat zowel zaterdag als zondag voor je klaar.

Naast wilde capriolen met speciale stuntmotoren en -quads, zijn ook de snelle racemotortjes van de NSF100 Cup weer aanwezig. De jonge talenten die deze motoren besturen, laten je even zien hoe het echt moet. Ook staat de organisatie klaar om je alles te vertellen over deze cup, die de opstap kan zijn voor talentvolle jonge coureurs naar een prachtige motorsportcarrière.

Kortom; RIDERS Festival wil je niet missen. Het belooft een zomerweekend vol motoren, gezelligheid en entertainment te worden. Maar… vol = vol!

Wil jij zeker weten dat je erbij bent? Scoor dan nu alvast hier je tickets!

Praktische info

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen