Rijd mee: 11 juli rijden we een unieke bevrijdingsroute!

Zaterdag 11 juli rijden we de eerste MotorNL Clubrit. De Primavera – was gepland voor april – volgt zo goed als mogelijk de bevrijdingsroute van de Canadese troepen, die in het voorjaar van 1945 Noord-Nederland bevrijdden.

Deelnam aan deze unieke toer kost 55 euro voor leden van MotorNL, Promotor, MOTO73 of Classic & Retro. Het is een geheel verzorgde dag, die in Malden begint met een kop koffie en iets lekkers erbij, een lunch in Enter en een ‘all you can eat’ buffet in Beilen.

Lees hier het complete programma

Inschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.