Achterop bij Nigel Walraven op de Kawasaki Z H2; wie durft?

DIT EVENEMENT HEEFT AL SUCCESVOL PLAATSGEVONDEN!!

Wie is het snelste… DUO op het TT Circuit van Assen? 

Op maandag 20 juli 2020 rijdt Nigel Walraven, één van Nederlands snelste coureurs, op de supercharged Kawasaki Z H2 een aantal ronden op het beroemde TT Circuit van Assen. Dat is op zich al heel bijzonder, maar het wordt nog veel specialer. Hij rijdt die ronden namelijk niet alleen! Een aantal gelukkige MotorNL-abonnees mogen namelijk mee voor een onvergetelijke ronde achterop. Iets dat je heel je leven bij blijft.

Op eigen risico, maar niet vrijblijvend. Het gaat er uiteindelijk namelijk om wie het snelste duo wordt.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Heb jij een compleet motorpak klaarliggen* én ben je maandag 20 juli beschikbaar? Meld je dan hieronder aan.

Dinsdag 14 juli zullen we uit alle inschrijvingen de deelnemers selecteren. Mocht je bij de gelukkigen horen, ontvang je van ons verdere informatie over het exacte programma.

*Compleet, goed passend en beschermend leren of textielen motorpak met CE goedgekeurde protectie.  Belangrijk is dat de broek en jas VOLLEDIG (van voor tot achter) aan elkaar geritst zijn. Helm moet een integraal helm zijn niet ouder dan 7 jaar (mag een systeem helm zijn mits goed sluitend).  Verder aangevuld met motorlaarzen en motorhandschoenen. Op de dag zelf heeft de organisator het recht om de deelnemer zijn / haar deelname te ontnemen indien blijkt dat de kleding niet voldoende is. 

DISCLAIMER

  • Deelname is op eigen risico. Er dient een waiver te worden ondertekend.
  • De organisotor kan een deelnemer weren op het moment dat kleding niet goed is, instructies niet opgevolgd worden, of de organisator van mening is dat op een andere wijze de veiligheid van de deelnemer(s) in gevaar zijn of kunnen zijn. 
  • De organisator heeft het recht het evenement af te lasten, uit te stellen of aan te passen indien de situatie daar om vraagt. Denk aan onvoorziene omstandigheden zoals het weer.   

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?