Rijden voor een goed doel

Ieder jaar houdt vereniging MotorVision de De Warme Sjoko Toer om op deze manier geld in te zamelen voor Stichting MS Research.  De 2013-editie wordt gehouden op zaterdag 23 maart. Starten kan tussen 10.00 uur en 11.00 uur vanaf Motoport Veldhoven (De Run 5202). Vooraf kun je natuurlijk een bakkie sjoko drinken.

Je kunt kiezen voor een route die op het asfalt blijft of voor een route die ook regelmatig de verharde weg verlaat. De organisatie hoopt op een grote opkomst zodat de opbrengst zo hoog mogelijk is. Het inschrijfgeld voor een georganiseerde toertocht is meestal zo´n 10 euro. Voor deze sponsorrit wordt echter geen inschrijfgeld gevraagd. Ze hebben liever dat je wat extra doneert in de collectebus voor MS Research die bij start bij het sjoko-apparaat staat.

Kijk voor meer informatie op www.motorvision.nl/warmesjokotoer.html.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.