vrijdag 29 maart 2024

Rijden voor een goed doel

Ieder jaar houdt vereniging MotorVision de De Warme Sjoko Toer om op deze manier geld in te zamelen voor Stichting MS Research.  De 2013-editie wordt gehouden op zaterdag 23 maart. Starten kan tussen 10.00 uur en 11.00 uur vanaf Motoport Veldhoven (De Run 5202). Vooraf kun je natuurlijk een bakkie sjoko drinken.

Je kunt kiezen voor een route die op het asfalt blijft of voor een route die ook regelmatig de verharde weg verlaat. De organisatie hoopt op een grote opkomst zodat de opbrengst zo hoog mogelijk is. Het inschrijfgeld voor een georganiseerde toertocht is meestal zo´n 10 euro. Voor deze sponsorrit wordt echter geen inschrijfgeld gevraagd. Ze hebben liever dat je wat extra doneert in de collectebus voor MS Research die bij start bij het sjoko-apparaat staat.

Kijk voor meer informatie op www.motorvision.nl/warmesjokotoer.html.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen