Honda denkt aan de toekomst

Goed nieuws! Honda gaat jong crosstalent ondersteunen in hun MX-carrière. Met het Honda Red Riders- programma, zoals de officiële benaming luidt, wordt ervoor gezorgd dat rijders goed voorbereid aan de start staan bij het begin van het nieuwe seizoen. Op deze manier biedt Honda crosstalent aan om binnen het NK 150cc 4T door te groeien naar de zwaardere viertaktklassen of zelfs naar het Europees kampioenschap.

Dit programma is een voorloper van de Honda 150 European Championship. Om rijders een kans te geven in deze klasse door te groeien, wordt er dus in Nederland een NK 150cc 4T-competitie georganiseerd waarbinnen Honda vijf rijders ondersteuning biedt. Honda stelt daarbij een compleet pakket beschikbaar, inclusief het gratis gebruik van een CRF150RB, een onderdelenpakket en teamaankleding.

Jonge talenten die willen deelnemen aan de selectie kunnen zich tot 15 februari 2013  aanmelden bij de Honda-crossdealer. Vervolgens zal een selectie worden gemaakt waarbij uiteindelijk vijf rijders Red Riders overblijven. Voor inschrijving en overige informatie kun je terecht bij de officiële Honda crossdealers:

•    Jan Heusschen MX Service VOF in Gemert
•    Mulders Motoren B.V. in Veendam
•    Heli Motors in Geldermalsen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?