22.3 C
Nederland
zaterdag 21 mei 2022

ROCKET and ROLL again!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

CE gekeurd en gemaakt van volnerf leder… het design had al de goedkeuring van de vele fans van de ‘cafe racer’ stijl. In aanvulling op de nieuwe releases die zijn gepresenteerd tijdens de EICMA, geeft Stylmartin nu alvast een preview van de nieuwste modellen en updates.

Het publiek gaf al langer aan een update van de Rocket laars te willen zien. Inmiddels al enkele jaren verkrijgbaar in de exclusieve en elegant donkere chocolade tint. De Rocket is vanaf heden ook in zwart verkrijgbaar, wat zorgt voor een andere uitstraling. Voor de motorrijder met een voorkeur voor een wat klassiekere look.

Rocket is een stevige enkellaars, vervaardigd in volnerf leder ( met een twee kleurig effect in de bruine versie), de laarzen zijn geschikt om mee te rijden voor het grootste deel van het jaar (herfst, winter en voorjaar).

De stijl en de finishing touch van de Rocket zijn erg populair, nog meer waardering krijgt het drievoudige sluitsysteem. De laars bevat een rits, veters (met metalen plaat tussen de onderste twee oogjes) en een verstelbare riem met gesp. Dit alles bij elkaar zorgt voor de perfecte pasvorm.

De waterafstotende eigenschappen van de Rocket worden nog eens versterkt door de waterdichte en ademende binnenvoering. De laars zorgt ook voor bescherming van de enkelgewrichten door middel van PU protectie aan beide zijden. De laars is CE EN 13634:2015  gecertificeerd.

Daarnaarst heeft de laars een anti-slipzool van oliebestendig rubber wat zorgt voor een uitstekende grip.

TECHNISCHE GEGEVENS:
Buitenmateriaal                              Volnerf leder
Voering                                               Waterdicht en ademend
Enkelgewricht protectie              PU interne protectie aan beide zijden
Schakel protectie                            Leder op leder in dezelfde kleur
Sluiting                                                Ritssluiting, veters en verstelbare riem met gesp
Voetbed                                             Anatomisch, antibacterieel en verwisselbaar
Zool                                                      Anti-slip, antistatische en oliebestendig rubber
Maten                                                 39/47
Kleur                                                    Zwart
Prijs                                                      € 249,00 Adviesprijs incl. btw

Meer info en dealeradressen via de importeur IGM Trading BV te Hengelo: www.grandcanyonbike.eu

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen