13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Testrijden op de nieuwste motoren in Ischgl

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op 1 juni opent ‘High-Bike testcentrum Paznaun’ in Ischgl, het enige motortest centrum in Europa met meerdere merken, zijn deuren. Motorliefhebbers kunnen over meer dan 30 bergpassen testritten maken op de nieuwste modellen van de motormerken Kawasaki, Yamaha, BMW en KTM. Ook dit jaar weer organiseert de vakantieregio Paznaun de ‘Top of the mountain BIKER SUMMIT’. Dit must visit event voor alle motorfanaten vindt plaats van 19 tot 22 juli. 

Alle modellen van de partner-motormerken die het afgelopen najaar en winter op de markt zijn gekomen, worden bij het High-Bike testcentrum verhuurd. Dit is een mooie gelegenheid je favoriete model op de verschillende dagroutes, met meer dan 30 bergpassen en duizenden bochten, in de omgeving van Ischgl, te testen. Tussen de BMW-modellen zitten de F800 GS Adventure, F1200 GS (Adventure en Rallye) en de S1000 XR en XR tief. KTM komt onder andere met de Duke 790 en de Super Duke 1290 GT en R. Yamaha is met maar liefst 10 modellen vertegenwoordigd waaronder de MT-09 en 10, de Tracer 700 en 900 en de XSR 700 en 900.

De lange openingstijden van het testcentrum zorgen ervoor dat motorrijders de hele dag op pad kunnen met zijn of haar favoriete motor. Afhankelijk van het model bedragen de kosten voor één dag motorhuur, op vertoon van de Silvretta Summer Card die gasten gratis ontvangen bij minimaal één overnachting, tussen de € 80,- en € 100,-. Zonder de Silvretta Summer Card zijn de kosten tussen de € 100,- en € 120,-. De prijzen zijn inclusief een volledige verzekering en exclusief de borg.

Biker Summit 2018
Motorliefhebbers, of het nu gaat om sportieve bestuurders, allrounders, bochtjagers, quadrijders, Harley-cruisers of scooterfans, mogen de Top of the Mountain BIKER SUMMIT niet missen. Dit motorrijders event vindt van 19 tot 22 juli plaatsvindt in de vakantieregio Paznaun. Naast het rijden van mooie bergroutes en het bijwonen van spectaculaire stuntshows, vinden er ook veel andere activiteiten plaats, zo is er iedere dag om 16:00 uur een Après bike met Dj’s, worden er ‘ladies only’ workshops georganiseerd of rijd je een culinaire tour waarbij pitstops worden gemaakt om diverse lokale lekkernijen te proeven.

Meer informatie: www.highbike-paznaun.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen