Rossi en Ducati al veel eerder uit elkaar?

Afgelopen vrijdag was het ‘eindelijk’ zover. Eindelijk werd officieel bekend gemaakt dat Valentino Rossi en Ducati na Valencia, de laatste GP uit 2012, van elkaar verlost zijn. Maar het zou zomaar eens kunnen zijn dat Rossi en de Italiaanse fabrikant al veel eerder uit elkaar gegaan zijn en dat ze tot vorige week vrijdag stil hebben gehouden.

Bovenstaande foto werd door Nadine Berghorst al op dinsdag 24 juli 2012 gemaakt in de fabriek te Bologna. Voor de goede orde, dat was dus zo’n twee en een halve week voordat Rossi liet weten naar Yamaha te gaan…

Wat denken jullie, toeval of de waarheid?
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?