13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Rossi en Ducati al veel eerder uit elkaar?

Afgelopen vrijdag was het ‘eindelijk’ zover. Eindelijk werd officieel bekend gemaakt dat Valentino Rossi en Ducati na Valencia, de laatste GP uit 2012, van elkaar verlost zijn. Maar het zou zomaar eens kunnen zijn dat Rossi en de Italiaanse fabrikant al veel eerder uit elkaar gegaan zijn en dat ze tot vorige week vrijdag stil hebben gehouden.

Bovenstaande foto werd door Nadine Berghorst al op dinsdag 24 juli 2012 gemaakt in de fabriek te Bologna. Voor de goede orde, dat was dus zo’n twee en een halve week voordat Rossi liet weten naar Yamaha te gaan…

Wat denken jullie, toeval of de waarheid?
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen