13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Politie waarschuwt motorrijders

“Je hebt je veiligheid niet altijd zelf in de hand je maar kunt er wel iets aan doen.” De politie vraagt u daarom aandacht voor het volgende. “Met snelheden van bijvoorbeeld 112 km/u terwijl je 60 mag, breng je niet alleen jezelf maar ook anderen in gevaar. Het is levensgevaarlijk’, aldus Marcel Tijdink, coördinator van het verkeershandhavingsteam. 

Het team van Tijdink controleert dagelijks op wegen waar veel ongevallen gebeuren. Snelheid is volgens hem vaak een belangrijke (mede)oorzaak van een ongeval. “Door je aan de snelheid te houden verminder je de kans op een ongeval. Je kunt veel sneller op omstandigheden anticiperen.”

Maar waar leidt deze heldere maar zeker niet nieuwe boodschap ons heen? Volgens de weersvoorspellingen wordt het de komende dagen weer zonnig. Het verkeershandhavingsteam wil meer ongevallen voorkomen en zal de komende dagen, vanwege het goede weer, een extra oogje in het zeil houden. Wij vertalen dat als extra (streng en intensief) controleren. Het is maar dat je het weet….

Wil je het team volgen? Dat kan via twitter: @vhtnog.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen