Rossi gaat door!

Al liggen de jaren van vernederende overwinningsgolven ondertussen alweer een tijdje achter ons, nog steeds is Valentino Rossi een toprijder en grote publiekslieveling in de MotoGP. En terecht, want na een aantal mindere jaren op een Ducati waar hij geen vrienden mee werd, strijdt The Doctor weer volop mee voor de wereldtitel. Een comeback met glans die de Italiaan goed past.

Enige kink in de kabel is ene Marquez, die zo idoot goed rijdt, dat hij als een muur tussen Rossi en zijn tiende wereldtitel in staat. De kans is reuzegroot dat Marquez dit jaar de titel pakt en voor velen bleef de vraag dan ook: gaat Rossi nog door en mogen we een eventuele tiende wereldtitel nog meemaken?

Nou, we hebben nieuws voor jullie: de wereld kan weer ademhalen! Via Twitter vernamen we zojuist van The Doctor himself:

‘Erg blij te kunnen aankondigen dat ik bij mijn M1 en mijn mannen blijf voor de komende twee jaar!”

In een direct erop volgend persbericht laat Yamaha weten ook erg blij te zijn (joh…) dat Valentino Rossi doorgaat met Movistar Yamaha MotoGP in 2015 en 2016.

 

Foto: 2SNAP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.