Rossi is een copycat!

Voormalig Franse GP-coureur Barnard Fau kan het verleden niet laten rusten en is bezig met een film over het Continental Circus, zo heette het GP-wereldje in de gouden jaren. Die film moet -als Fau de financiering rond krijgt- in november op een Franse klassiekershow in première gaan. Er staat op YouTube al een begin van twaalf minuten van ‘Il était une fois le Continental Circus’. Deze naam is een dikke knipoog naar Sergio Leone’s ‘Once upon a time (in the West)’, want dat is il était une fois in het Frans. De tekst is uiteraard in het Frans en of je die taal nu machtig bent of niet, alleen de unieke beelden en het waanzinnige geluid al, maken dit een goed besteedde twaalf minuten in je middagpauze straks.

Overigens, je zult zien dat alles al een keer is gedaan, want wie denkt dat Valentino Rossi de uitvinder is van de ‘beentje uit’-stijl, heeft het goed mis. Kijk maar eens op 9.00 minuut in dit pareltje.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.