dinsdag 16 april 2024

Rossi is een copycat!

Voormalig Franse GP-coureur Barnard Fau kan het verleden niet laten rusten en is bezig met een film over het Continental Circus, zo heette het GP-wereldje in de gouden jaren. Die film moet -als Fau de financiering rond krijgt- in november op een Franse klassiekershow in première gaan. Er staat op YouTube al een begin van twaalf minuten van ‘Il était une fois le Continental Circus’. Deze naam is een dikke knipoog naar Sergio Leone’s ‘Once upon a time (in the West)’, want dat is il était une fois in het Frans. De tekst is uiteraard in het Frans en of je die taal nu machtig bent of niet, alleen de unieke beelden en het waanzinnige geluid al, maken dit een goed besteedde twaalf minuten in je middagpauze straks.

Overigens, je zult zien dat alles al een keer is gedaan, want wie denkt dat Valentino Rossi de uitvinder is van de ‘beentje uit’-stijl, heeft het goed mis. Kijk maar eens op 9.00 minuut in dit pareltje.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen