zaterdag 24 februari 2024

Royal Enfield Interceptor 650/ Continental GT 650 Anniversary

Maximaal eentje per klant!

120 jaar Royal Enfield. Nee, gemakkelijk ging het soms niet, maar ze zijn er nog altijd en dat is al bijzonder. Helemaal bijzonder is dat Enfield haast wel in de bloei van haar leven zit, met steeds meer modellen zoals de Interceptor 650 als de Continental GT 650. Om het feest extra cachet te geven, komen er van deze twee modellen speciale Anniversary’s op de markt. De Anniversary-modellen zijn ontworpen en met de hand gebouwd door verschillende teams in het Verenigd Koninkrijk en India. De zwart-chromen kleurstelling van de tank is ook volledig ‘in huis’ geproduceerd.

Royal Enfield maand van de Twin

Daarnaast hebben beide modellen, voor het eerst, ook zwarte motorblok-elementen en een zwarte uitlaat. Tevens worden ze uitgerust met een range aan originele accessoires, waaronder een windscherm, valblokken, en touringspiegels. Alles uitgevoerd in het zwart om het algehele design compleet te maken. Naar goede anniversary-traditie wordt iedere motor uitgerust met een uniek nummer op de tankdop. De 120 Year Edition van de Royal Enfield Interceptor 650 is beschikbaar voor € 11.499,- en de Continental GT voor € 11.699,-

Maar let op! Ter ere van het 120 jarige bestaan, zijn deze motoren slechts in zeer gelimiteerde oplage beschikbaar van… 120 stuks. Daarbij gaat het om 60 stuks van de Interceptor 650 en 60 van de Continental GT 650. Voor heel Europa! Bestellen kan (vanaf 7 maart 18:30 uur) via royalenfield.com/fr/fr/120thedition/ (ja, een Franse website). Maximaal eentje per klant!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen