Roze rook van de achterband

‘Wordt het een jongen of een meisje?’ Het is niet alleen een vraag die aanstaande ouders bezig houdt, maar ook aanstaande oma’s, opa’s, ooms, tantes en vrienden. De ouders in de dop weten het natuurlijk als eerste en zij vertellen het vervolgens door. Dat kan in een telefoongesprek of een bericht, maar het is tegenwoordig hip om het geslacht van de baby tijdens een feestje bekend te maken.

Beschuit met muisjes
Iedereen snapt direct wat het wordt als de aanstaande ouders blauwe cake serveren, blauwe champagne uitschenken en blauwe ballonnen opblazen. Dat kan ook anders dachten de motorgekke Scott Collier en zijn vriendin Shayla Howells. Voor hen geen beschuit met muisjes in het roze of blauw, maar gekleurde rook. Welke kleur rook er tevoorschijn kwam was zelfs voor Scott en Shayla een raadsel. Alleen hun beste vriend Jack Davies wist het.

Het is een meisje
Diezelfde Jack regelde – zwarte – banden in Amerika die blauw of roze rook verspreiden bij een burnout. Met het gas tegen de stuit werd het geslacht van de baby voor de ouders en de vijftig genodigden duidelijk. De band produceerde roze rook en het wordt dus een meisje. In eerste instantie was de kleur roze al door het zwart van de band zichtbaar, maar een bus zwarte verf loste dat op.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.