zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

RSV4 Factory/R in de showroom

Met de nieuwe RSV4 Factory ABS / R ABS maakt Aprilia naar eigen zeggen de WK Superbike-technologie bereikbaar voor iedereen. Hoewel iedereen, een ‘enigszins’ gevulde portemonnee helpt wel. De Aprilia RSV4 R APRC ABS kost namelijk 20.990 euro. De Aprilia RSV4 Factory APRC ABS doet daar met 23.990 euro nog iets bovenop.

Deze twee uitvoeringen van de nieuwe RSV4, die eind vorig jaar op de EICMA voor het eerst te zien was, zijn dan wel weer de krachtigste RSV4’s die Aprilia ooit ontwikkelde met 184 pk en een koppel 117 Nm. Daarnaast verdienen het nieuwe ABS-remsysteem, een vernieuwd chassis en een verbeterde APRC-systeem ook de aandacht.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen