RSV4 Factory/R in de showroom

Met de nieuwe RSV4 Factory ABS / R ABS maakt Aprilia naar eigen zeggen de WK Superbike-technologie bereikbaar voor iedereen. Hoewel iedereen, een ‘enigszins’ gevulde portemonnee helpt wel. De Aprilia RSV4 R APRC ABS kost namelijk 20.990 euro. De Aprilia RSV4 Factory APRC ABS doet daar met 23.990 euro nog iets bovenop.

Deze twee uitvoeringen van de nieuwe RSV4, die eind vorig jaar op de EICMA voor het eerst te zien was, zijn dan wel weer de krachtigste RSV4’s die Aprilia ooit ontwikkelde met 184 pk en een koppel 117 Nm. Daarnaast verdienen het nieuwe ABS-remsysteem, een vernieuwd chassis en een verbeterde APRC-systeem ook de aandacht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?