Ruilbeurs Veteraanmotoren Houtland

Op 5 en 6 november vindt de 33ste editie van de jaarlijkse ruilbeurs van Veteraanmotoren Houtland plaats. Dit evenement vormt het hoogtepunt van de oldtimer najaarskalender en brengt jaarlijks duizenden bezoekers naar het Fabriekspand te Roeselare.

Liefhebbers van veteraanmotoren, oldtimers, bromfietsen en scooters vinden op dit evenement de onderdelen en accessoires waarnaar ze al lang op zoek zijn. Ook complete voertuigen worden er aangeboden waardoor ook debutanten in de oldtimerwereld er hun gading vinden. 

Traditioneel heeft elke editie van deze bekende ruilbeurs –naast de standen van de exposanten-  een thema. Voor 2016 is dat niet anders. 

Deze keer vormen de tweetakten het middelpunt van deze thematentoonstelling. 35 Oldtimers geven een beeld weer van de evolutie van  dit motorprincipe door de jaren heen. Dit aan de hand van motoren gebouwd tussen 1919 en 1985.

Hier eveneens te zien zijn enkele officiële fabrieksracers uit de zeventiger jaren. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van enkele merkvertegenwoordigers. Zij brengen de nieuwste motoren van hun merk mee naar de beurs, alles in een nostalgisch kleedje gehuld uiteraard. 

De Ruilbeurs praktisch:

• 05 en 06 november 2016.

• in zaal ‘Het Fabriekspand’

• Veldstraat 59 te 8800 Roeselare.

• Op zaterdag zijn de deuren open tussen 9 en 19 uur. Op zondag kan men er terecht van 9 tot 17 uur. 

• Toegang  € 6,00. Gratis voor vrouwen én kinderen (onder de 12 jaar).

• Er is een gezellige bar met een breed aanbod aan dranken. Broodjes en verse soep staan eveneens op de kaart.

Voor meer info:

• Tel.: +32 (0)477 56 26 19 

• website www.veteraanmotorenhoutland.be 

• facebook www.facebook.com/veteraanmotorenhoutland

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?