RAP-Holland komt met standaard Cup

Pocketbike vereniging RAP-Holland komt in 2017 met een nieuwe opzet voor de Junior A klasse, kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar gaan wedstrijdenrijden met standaardblokken. Het belangrijkste is dat er bij de standaardklasse een KNMV trainer is die de kinderen traint en begeleidt op de wedstrijddag en trainingsdagen.

De reden hiervoor is om het betaalbaarder te maken en de ouders technisch te ontzorgen! Kinderen rijden met identieke motorblokken die geen onderhoud nodig hebben gedurende het seizoen, deze blokken huren ze van RAP-Holland en worden middels loting verdeeld.

Op dit moment zijn ze druk bezig met het reglement en de keuze voor het standaardblok. Deelnemers moeten zelf zorgen voor een rijwielgedeelte, maar ook dit kan worden gehuurd via o.a. de importeurs. Het huren van een standaardblok zal rond de 400 euro per jaar gaan kosten (richtprijs).

Kortom, betaalbaar wedstrijden rijden op gelijkwaardige motoren met als insteek de kinderen op te leiden tot goede rijders en tegelijkertijd de kosten in de hand te houden.Inmiddels hebben ze al 10 deelnemers die volgend jaar in deze klasse gaan starten.

Wilt u meer weten? Kijk op www.rap-holland.nl en meld u aan voor de nieuwsbrief! Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van dit nieuwe initiatief.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?