zaterdag 20 april 2024

RAP-Holland komt met standaard Cup

Pocketbike vereniging RAP-Holland komt in 2017 met een nieuwe opzet voor de Junior A klasse, kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar gaan wedstrijdenrijden met standaardblokken. Het belangrijkste is dat er bij de standaardklasse een KNMV trainer is die de kinderen traint en begeleidt op de wedstrijddag en trainingsdagen.

De reden hiervoor is om het betaalbaarder te maken en de ouders technisch te ontzorgen! Kinderen rijden met identieke motorblokken die geen onderhoud nodig hebben gedurende het seizoen, deze blokken huren ze van RAP-Holland en worden middels loting verdeeld.

Op dit moment zijn ze druk bezig met het reglement en de keuze voor het standaardblok. Deelnemers moeten zelf zorgen voor een rijwielgedeelte, maar ook dit kan worden gehuurd via o.a. de importeurs. Het huren van een standaardblok zal rond de 400 euro per jaar gaan kosten (richtprijs).

Kortom, betaalbaar wedstrijden rijden op gelijkwaardige motoren met als insteek de kinderen op te leiden tot goede rijders en tegelijkertijd de kosten in de hand te houden.Inmiddels hebben ze al 10 deelnemers die volgend jaar in deze klasse gaan starten.

Wilt u meer weten? Kijk op www.rap-holland.nl en meld u aan voor de nieuwsbrief! Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van dit nieuwe initiatief.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen