dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

S1000RR zijstandaard terugroep

BMW roept in Amerika bijna 2.500 S1000RR motorfietsen terug, wegens een mogelijke fabricagefout in de zijstandaard.

De Amerikaanse terugroep stel dat: ’De bouten van de zijstandaard kunnen losraken als gevolg van een fabricagefout, met als gevolg dat de standaard los kan komen van het frame. Het probleem zou 2.385 motorfietsen treffen die gebouwd zijn van september 2011 tot en met december 2012. De BMW-dealers zullen gratis de zijstandaard reinigen en weer vastzetten met nieuwe bevestigingsmaterialen’.
 
De BMW S1000RR is gemaakt in Duitsland en wordt wereldwijd verscheept, het zou dus kunnen zijn dat het niet alleen effect heeft op motorfietsen in Amerika. In Nederland is de terugroep nog niet gemeld.
 
Bron: visordown.com
Foto: BMW

 
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen