Samen 200 jaar oud

Een halve eeuw later blijkt 1969 met terugwerkende kracht een heel bijzonder jaar voor de motorfietsindustrie. Het is het geboortejaar van onder meer dit bijzondere viertal. Motoren van naam en faam die hun sporen hebben verdiend en die het algehele niveau van motoren opkrikten. Het is voor de Klassieke Japanse Motorfietsen Vereniging (KJMV) reden genoeg om ze dit jaar extra in het voetlicht te zetten.

Oproep voor meer moois
Zet zondag 10 november in de agenda want dan showt de KJMV in De Rijp zo’n zestig klassiekers op basis van de vier jarige jobs. Er is altijd meer ruimte voor mooi spul en daarom roept de KJMV iedereen op die een van deze motoren heeft om zich te melden. Ook specials met frames van Seeley, Bimota, Rickman en meer van die exclusieve framebouwers zijn meer dan welkom. Heb je iets moois staan, stuur den een email naar: voorzitter@kjmv.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.