Eindelijk die droomreis

Amerika is het land waar veel motorrijders van dromen. Huib Maaskant ook. Twee jaar geleden besloot hij om deze droom uit te laten komen. Hij zegt zijn gezin een paar maanden vaarwel en stapt samen met zijn motor op het vliegtuig naar de USA. Uiteindelijk werd de jongensdroom een reis over 12.500 km asfalt en gravel door tientallen steden en staten. Hij rijdt van oceaan naar oceaan en noemt die rit een voor iedereen haalbaar avonturier.
 
Ook praktisch
Om zoveel mogelijk motorrijders te inspireren ook hun droomreis te maken heeft Maaskant het boek The Long Cut Across geschreven. In 240 pagina’s en honderden foto’s neemt hij de lezer mee achterop de motor. The Longcut Across is een onderhoudend reisverhaal. Maar het is ook een praktisch boek boordevol reisinformatie. De route is van etappe tot etappe te volgen. En je leest hoe je een motorfiets kunt verschepen naar Amerika.

Alvast bestellen?
Wil je meer informatie over het reisboek kijk dan op: www.thelongcutacross.nl. Het boek is vanaf 1 maart voor € 24.95 te koop, maar nu al te bestellen bij bol.com, Bruna en de gewone boekhandels.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.