donderdag 28 maart 2024

Samen 200 jaar oud

Een halve eeuw later blijkt 1969 met terugwerkende kracht een heel bijzonder jaar voor de motorfietsindustrie. Het is het geboortejaar van onder meer dit bijzondere viertal. Motoren van naam en faam die hun sporen hebben verdiend en die het algehele niveau van motoren opkrikten. Het is voor de Klassieke Japanse Motorfietsen Vereniging (KJMV) reden genoeg om ze dit jaar extra in het voetlicht te zetten.

Oproep voor meer moois
Zet zondag 10 november in de agenda want dan showt de KJMV in De Rijp zo’n zestig klassiekers op basis van de vier jarige jobs. Er is altijd meer ruimte voor mooi spul en daarom roept de KJMV iedereen op die een van deze motoren heeft om zich te melden. Ook specials met frames van Seeley, Bimota, Rickman en meer van die exclusieve framebouwers zijn meer dan welkom. Heb je iets moois staan, stuur den een email naar: voorzitter@kjmv.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen