13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Carlo Mascini’s klassiek Japanse passie

Op de Central Classics-beurs in Houten wist een jonge bink de gemiddelde Henk Krol-gerechtigde leeftijd drastisch naar beneden bij te stellen. Carlo Mascini, 24 jaar en verreweg het jongste lid van de Klassieke Japanse Motorfietsen Vereniging (KJMV), pronkte er met zijn prachtige Suzuki GT380. Moet zo’n jongen niet gewoon caféracers bouwen, zoals de mode voorschrijft? Tekst Joost Overzee, foto’s Andrew Walkinshaw ‘Hij stond op internet voor duizend euro. Nu had ik met de...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen