vrijdag 29 maart 2024

Samenwerking KNMV met Politieacademie

De KNMV en de Politieacademie hebben een driejarig contract afgesloten. Doel is vanzelfsprekend het bevorderen van de verkeersveiligheid. Het nieuwe contract werd ondertekend op het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit in Lelystad.

Deze locatie is al jaren het epicentrum van de meeste voortgezette rijopleidingen van de motorbond. De cursussen VRO, VRO Plus en VRO Sportief worden er gegeven en ook de opleidingen voor de gediplomeerde instructeurs van de KNMV (KGI’ers) krijgen er grotendeels gestalte.

“We zijn trots dat we onze samenwerking hebben vastgelegd in een contract voor een langere periode”, zegt Patrice Assendelft, directeur van de KNMV. “Op deze manier zijn we gegarandeerd van de mooiste en beste trainingslocatie in Nederland, die bovendien prettig centraal is gelegen.”

Herman Reuvers, hoofd van de School voor Handhaving en het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit van de Politieacademie, reageert: “De Politieacademie werkt in haar onderwijs samen met partners. Kennis en kunde delen en samenwerken is het thema. Met deze samenwerking bieden we de mogelijkheid, ook op facilitair gebied, om samen te investeren in veiligheid.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen