Samenwerking KNMV met Politieacademie

De KNMV en de Politieacademie hebben een driejarig contract afgesloten. Doel is vanzelfsprekend het bevorderen van de verkeersveiligheid. Het nieuwe contract werd ondertekend op het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit in Lelystad.

Deze locatie is al jaren het epicentrum van de meeste voortgezette rijopleidingen van de motorbond. De cursussen VRO, VRO Plus en VRO Sportief worden er gegeven en ook de opleidingen voor de gediplomeerde instructeurs van de KNMV (KGI’ers) krijgen er grotendeels gestalte.

“We zijn trots dat we onze samenwerking hebben vastgelegd in een contract voor een langere periode”, zegt Patrice Assendelft, directeur van de KNMV. “Op deze manier zijn we gegarandeerd van de mooiste en beste trainingslocatie in Nederland, die bovendien prettig centraal is gelegen.”

Herman Reuvers, hoofd van de School voor Handhaving en het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit van de Politieacademie, reageert: “De Politieacademie werkt in haar onderwijs samen met partners. Kennis en kunde delen en samenwerken is het thema. Met deze samenwerking bieden we de mogelijkheid, ook op facilitair gebied, om samen te investeren in veiligheid.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.