dinsdag 28 maart 2023

Scherpe Alpine oordoppen actie op Mega MotorTreffen

MotorNL organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 mei voor de derde keer in Expo Haarlemmermeer (Vijfhuizen) ‘Mega MotorTreffen’; een bruisend event speciaal voor motorrijders. Alpine Hearing Protection is ook weer van de partij, met een scherpe kortingsactie! 

RELAXTER RIJDEN MET ALPINE MOTOSAFE CUSTOM 4D

Dat je tijdens een motorrit je gehoor moet beschermen, is voor de meeste motorrijders geen nieuws meer. De harde windruis kan al binnen enkele minuten onherstelbare gehoorschade aanrichten. Motoroordoppen horen daarom net als goede handschoenen, een helm en een stevige broek bij een standaard motoruitrusting. Veel motorrijders gebruiken universele motoroordoppen, maar ook steeds meer mensen zijn bereid om te investeren in op maat gemaakte gehoorbescherming. Alpine Hearing Protection lanceerde vorig jaar haar gloednieuwe MotoSafe Custom 4D oordoppen. Deze op maat gemaakte oordoppen zijn zeer enthousiast ontvangen door motorrijdend Nederland. Dankzij de digitale scan- en productietechniek sluiten de oordoppen zeer nauwkeurig aan op het oor. Hierdoor is zowel de pasvorm als het comfort optimaal. Met de Minigrip uitneemhulp kun je de oordoppen makkelijk en snel uit je oren halen. Verder zijn de oordoppen stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en de voornaam van de eigenaar. Je kunt kiezen uit diverse filters met verschillende dempingswaarden. Zo is er voor ieder type motorrijder een bijpassende oplossing.

OORDOPPEN OP MAAT VOOR SLECHTS € 99,-

Tijdens Mega MotorTreffen betaal je voor oordoppen op maat (inclusief Alpine Clean reinigingsspray en een bandana!) slechts € 99 in plaats van € 125,95. Je profiteert dus van € 26,95 korting! Je vindt Alpine tijdens Mega MotorTreffen tussen de MotorNL stand en de Motorsport Arena.

WIN EEN SET OORDOPPEN OP MAAT

Wil je kans maken op een set op maat gemaakte gehoorbescherming van Alpine? Bezoek dan snel onze Facebook pagina om kans te maken! De winnaar kan de oordoppen aan laten meten tijdens het Mega MotorTreffen event.

www.alpine.nl/product-categorie/motorrijden

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image