Schokkend roze Scrambler Sixty2

Een feestje aan de Adriatische kust, waar hebben we dat eerder gehoord? O ja, de World Ducati Week! Nou, laat dat ene feestje nou net samen de ‘Notte Rosa‘, ook wel Pink Night. Ducati grijpt de kans aan er bij aan te sluiten met deze bijzonder schokkend roze Scrambler Sixty2.

Even uitleggen wat Notte Rosa inhoudt: een nachtelijk feest langs de gehele Adriatische kust, waarin vrouwen centraal staan evenals de kleur roze. Kleding, eten, gebouwen, vuurwerk. Overal komt de kleur terug. En nu dus ook in de Scrambler Sixty2 Shocking.

Behalve de roze kleurstelling en het feit dat de Sixty2 Shocking het World Ducati Week-festijn linkt aan het sinds 2006 jaarlijks gevierde Notte Rosa, is er weinig heel veel bijzonders aan de Sixty2 Shocking. Maar of dat nou ook per se nodig? Nee, maar marketing technisch snappen we Ducati’s interesse in het evenement wel, aangezien het verleden jaar naar het schijnt niet minder dan 2 miljoen man op de been bracht. 

Dat klinkt wel als een soort gebeurtenis waar je graag een graantje van meepikt.

Foto’s: Ducati

[justified_image_grid ids=23998,23999,24000,24001]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?