zondag 19 mei 2024

Schrijf je in voor het Honda A2-testevent op donderdag 21 maart

Op donderdag 21 maart organiseert Motor.NL in Hilversum het Honda A2-testevent .

Het testevent vindt overdag plaats. Van deze dag maken wij een videoverslag dat later in Motor.NL TV op RTL7 zal verschijnen. Ook zal de video geplaatst worden op www.motor.nl en ons YouTube-kanaal.

Je test de nieuwe Honda motoren op een door ons uitgezette route, waarin zo’n beetje alle wegtypen zitten. We verzamelen om 09:30 uur bij Motor.NL in Hilversum, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Ook wordt de lunch geheel verzorgd. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 16:00 uur. Het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen, je rijbewijs en goede zin!

Motoren* die we gaan testen op deze dag:

  • Transalp 750
  • Hornet 750
  • CL500
  • Hornet 500

*Alle motoren in A2-uitvoering

Uit alle inzenders zullen wij op 15 maart een selectie maken. Heb je op maandag 18 maart nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen