zaterdag 15 juni 2024

Schrijf je nu in voor de Motor.NL Zomertocht op 2 juli!

De Motor.NL Zomertocht komt er weer aan! Op zaterdag 2 juli organiseren wij een toertocht door Drenthe en Groningen. Een route van ongeveer 250km vol met prachtige wegen en unieke bezienswaardigheden. Zorg dus dat je 2 juli alvast vrijhoudt voor deze tocht!

Het thema van deze tocht is ‘Schansspringen’, refererend naar de Drentse en Groningse schansen. Dit zijn oude militaire verdedigingswerken, veelal aangelegd tijdens de Tachtigjarige Oorlog. Op de Zomertocht pagina van Motor.NL kun je hier nog veel meer over lezen!

Uiteraard moet ook de inwendige mens gevoed worden, en dat is weer goed verzorgd. We beginnen bij het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier krijg je een (of twee) goede bakken koffie/thee en gebak. Vervolgens krijg je rond het middaguur een lekkere uitgebreide lunch om weer gevuld op pad te kunnen naar de eindbestemming. Dit is in Bourtange, een prachtige vesting, met nog beter eten. Hier kun je genieten van een heerlijk diner om de dag mee af te sluiten.

Ook bij deze clubtocht hoort weer een gaaf en uniek T-shirt. Het design hiervan maken we later bekend. Maar het wordt weer een pareltje!

Dit wil jij toch ook? Voor alle informatie kijk op motor.nl/zomertocht of koop gelijk je kaartje via Ticketpoint.nl!

WanneerZaterdag 2 juli 2022
StartpuntVeenhuizen
EindpuntBourtange
Afstandzo’n 250 km
PrijsMotor.NL Riders Club-leden, abonnees Promotor, MOTO73, digitaal € 55,- (+ maximaal 2 introducés), niet-leden € 65,-
Inclusiefontvangst met koffie en wat lekkers, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner
Inschrijvenwww.ticketpoint.nl/zomertocht
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen