Scorpion Exo 920

Deze sportieve Scorpion systeemhelm is leverbaar in twee schaalgroftes wat de pasvorm ten goede komt.

Voorzien van een geïntegreerd zonnevizier met UV400 bescherming en anticondens.

Het heldere vizier is Pinlock voorbereid.

De helm bevat een uitneembare kwikwickliner2 voering, die veel vocht opneemt en zo de wasmachine in kan. dat in combinatie met de 3 ventilatie openingen zorgt ervoor dat de helm ook ’s zomers heerlijk comfortabel aanvoelt.

Meer info? mail je adres naar info@robsacc.nl en we sturen je de folder toe. Elke vijfde aanvrager krijgt er een ?esje helmetcare bij.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?