vrijdag 24 maart 2023

Onverwacht: Seat E-scooter

Waar zijn de Spaanse motormerken gebleven? Die vraag stellen we hier op de redactie nog wel eens. Maar er gloort hoop aan de horizon voor Spaanse tweewielers: De Seat E-Scooter, een onverwachte partij..

Autofabrikant Seat heeft aangekondigd heeft een elektrische scooter op de markt te gaan brengen. En dat zal al snel gebeuren ook. Volgend jaar moet de tweewieler klaar zijn. Seat werkt voor het project samen met het eveneens Spaanse Silence, een expert op gebied van elektrische tweewielers. De eScooter zal een vergelijkbaar vermogen hebben als een 125cc verbrandingsmotor.

Seat maakt onderdeel uit van de Volkswagen-groep. Zo kan het dat we de Volkswagen Up ook kennen als Seat Mii – of als een Skoda Sitigo als we dan toch bezig zijn. Of die Seat E-Scooter dus ook als Volkswagen- of Skoda-variant zal verschijnen?

Meer elektrisch motorrijden? Kijk hier

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image