13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Second Adventure Parts

Zo links en rechts wordt er nog aardig wat afgereisd door avontuurlijke motorrijders. Voor lange trips die niet altijd over verharde ondergrond gaan, zijn allroads natuurlijk ideaal. Grotere tank er op, stevige aluminium (of kunststof) kofferset, flinke ruit, valbeugels en een flink rantsoen reserve-onderdelen. Alleen, na die trip zit je met een voorraad onderdelen en accessoires die je weer kwijt moet zien te raken.

Gedoe op internet, vreemden in je huis en uiteindelijk raak je de helft nog niet kwijt. Er is een andere optie, in de vorm van Second Adventure Parts van Offroadcentrum Vaassen, leverancier van tweedehands offroad-onderdelen. Je kunt daar je spulletjes in één keer kwijt en andere avonturiers hebben er een betaalbaar alternatief bij. Een mooi initiatief.

Informatie: www.offroadcentrum.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen