Second Adventure Parts

Zo links en rechts wordt er nog aardig wat afgereisd door avontuurlijke motorrijders. Voor lange trips die niet altijd over verharde ondergrond gaan, zijn allroads natuurlijk ideaal. Grotere tank er op, stevige aluminium (of kunststof) kofferset, flinke ruit, valbeugels en een flink rantsoen reserve-onderdelen. Alleen, na die trip zit je met een voorraad onderdelen en accessoires die je weer kwijt moet zien te raken.

Gedoe op internet, vreemden in je huis en uiteindelijk raak je de helft nog niet kwijt. Er is een andere optie, in de vorm van Second Adventure Parts van Offroadcentrum Vaassen, leverancier van tweedehands offroad-onderdelen. Je kunt daar je spulletjes in één keer kwijt en andere avonturiers hebben er een betaalbaar alternatief bij. Een mooi initiatief.

Informatie: www.offroadcentrum.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.