Sena 10S

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Door het gebruik van vooruitstrevende technologieën waaronder het gebruik van Bluetooth 4.1 is de nieuwe 10S sneller dan zijn voorganger. Samen met de digitale “active noise control” biedt de 10S een superieure HD Bluetooth intercom tot wel 1.6 KM terwijl u geniet van de ingebouwde FM Radio. Daarnaast heeft Sena de 10S voorzien van de gratis te downloaden smartphone app. Via deze app kan de 10S volledig worden geconfigureerd. Accu duur: Talk time 12 uur, Stand-by time: 10 dagen.

Sena heeft ook nu weer veel aandacht besteed aan bedieningsgemak, dankzij Bluetooth 4.1 technologie is de 10S eenvoudig te koppelen aan de Sena handlebar control of wristband. Deze afstandsbedieningen maken het mogelijk om zowel intercom als  audio via het stuur te bedienen zonder dat u het stuur hoeft los te laten.

De Sena 10S is bij de beter gesorteerde motorzaken verkrijgbaar en word standaard geleverd met alle benodigdheden voor zowel  integraal, systeem en jet helmen. Naast de bewezen betrouwbaarheid van de SMH10 biedt Sena twee jaar garantie op alle headsets. 

De Sena 10S is per direct uit voorraad leverbaar en kost inclusief BTW:
€ 238,99 Single set
€ 439,00 Dual set 

Kijk voor meer informatie op www.sena.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?