zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Sigterman Motorvrouw van het Jaar

Vivian Sigterman uit Apeldoorn is gekozen tot Motorvrouw van het Jaar 2013. De nieuwe titelhoudster kreeg de bijbehorende trofee uitgereikt door haar voorgangster Corine Toirkens uit Geldrop. Sigterman rijdt op het circuit met een Triumph Daytona 675 van 2007 en een paar dagen per jaar haalt ze de straatmotor van stal, een TDM 850 uit 1994. Haar droommotor is overigens de nieuwe BMW HP4.

Naast de titel en bijbehorende trofee wint Vivian Sigterman als hoofdprijs een zevendaagse motorreis naar Andalusië voor twee personen, beschikbaar gesteld door TB Travel in Haaksbergen. Van Harley-Davidson Benelux krijgt ze een jas. Bovendien mag zij een offroad-training gaan volgen bij Arjan Brouwer.

Voor de titel waren verder genomineerd Maryati Aantjes, woonachtig in zowel Doorn als Cothen, Esther Evrengrün uit Woudenberg, Jenny van der Molen uit Amsterdam en Marleen de Ruyter uit Waimes in de Belgische Ardennen. De verkiezing Motorvrouw van het Jaar is een initiatief van MOTORbeurs Utrecht om meer bekendheid geven aan vrouwen die motorrijden en dat met passie doen.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen