Sigterman Motorvrouw van het Jaar

Vivian Sigterman uit Apeldoorn is gekozen tot Motorvrouw van het Jaar 2013. De nieuwe titelhoudster kreeg de bijbehorende trofee uitgereikt door haar voorgangster Corine Toirkens uit Geldrop. Sigterman rijdt op het circuit met een Triumph Daytona 675 van 2007 en een paar dagen per jaar haalt ze de straatmotor van stal, een TDM 850 uit 1994. Haar droommotor is overigens de nieuwe BMW HP4.

Naast de titel en bijbehorende trofee wint Vivian Sigterman als hoofdprijs een zevendaagse motorreis naar Andalusië voor twee personen, beschikbaar gesteld door TB Travel in Haaksbergen. Van Harley-Davidson Benelux krijgt ze een jas. Bovendien mag zij een offroad-training gaan volgen bij Arjan Brouwer.

Voor de titel waren verder genomineerd Maryati Aantjes, woonachtig in zowel Doorn als Cothen, Esther Evrengrün uit Woudenberg, Jenny van der Molen uit Amsterdam en Marleen de Ruyter uit Waimes in de Belgische Ardennen. De verkiezing Motorvrouw van het Jaar is een initiatief van MOTORbeurs Utrecht om meer bekendheid geven aan vrouwen die motorrijden en dat met passie doen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.